Woensdag 26 augustus om 20.00 uur
in Grote Kerk Elburg

‘Süßen Friede, stille Ruh’
door Jurjan Lipke (orgel) en Chris Postuma (tenor)

Op woensdagavond 26 augustus wordt de zomerconcertreeks in de Grote Kerk van Elburg afgesloten met een orgelconcert door de Elburgse organist Jurjan Lipke in samenwerking met tenor Chris Postuma uit Kampen. Het concert heeft als thema ‘Süßen Friede, stille Ruh‘ (zoete vrede, stille rust).
De uitvoerenden zullen prachtige muziek, passend bij het thema, ten gehore brengen van J.S. Bach, G. Rossini, G.F. Händel en A.C. Schuurman. Iedereen die, in deze soms jachtige en onzekere tijden, behoefte heeft aan een uurtje ‘Süßen Friede, stille Ruh‘ is van harte welkom!
 
Jurjan Lipke is één van de organisten van de Grote Kerk. Daarnaast is hij als organist verbonden aan de Ichthuskerk in Elburg. Met ingang van komend seizoen is Jurjan orgeldocent bij de Muziekschool Quintus, te Kampen, als opvolger van organist Harry Hamer.
 
Tenor Chris Postuma heeft in juni zijn bachelor Klassiek Solozang en minor Oude Muziek bij Gerda van Zelm aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag afgerond. In september mag hij zijn studie voortzetten in Den Haag bij de docenten Catrin Wyn-Davies en Noa Frenkel. Daarnaast ontvangt Chris zanglessen van de Italiaanse sopraan en Belcanto specialiste Capucine Chiaudani en de Duitse tenor en Bachspecialist Tilman Lichdi.
 
Aanvang 20.00 uur
19.30 uur kerk open
Toegang is € 7,--
kinderen t/m 15 jaar gratis entree

* I.v.m. de coronamaatregelen is reserveren verplicht.
Dit kan via  orgelconcertelburg@yahoo.com of via 06-31170742

Chris Postuma
Henk Steenbeekhof 25
8264 BZ Kampen
The Netherlands
Telephone: +31 – (0)38 3326029
Mobile: +31 – (0)619915153
E-mail: chrispostuma@live.nl
Nationality: Dutch

Stel een vraag

Versturen